Noniin, viime jaksosta on jo aikaa. Sori kun on ollut pitkä tauko, mutta tiedättehän koulun...

Viime jaksossa jäätiin siihen kun Gina synnytti toisen lapsen, pojan nimeltä Alex.


Joonatan oli hyvää pataa tuoreen poikansa kanssa. Vaippojenvaihto oli ainoa asia, mikä lastenhoidossa maistui puulle ja haisikin pahalle. Mutta Joonatan, ethän sinä voi jättää kaikkia inhottavia töitä vaimosi harteille, ethän?

Näköjään voit. Gina joutui kaiken aikaa korjailemaan rikkoutuneita suihkuja, tukkeutuneita vessanpönttöjä ja lisäksi KAIVELEMAAN ROSKISTA sen ollessa rikki.

Amandan luulin olevan aito prinsessa, mutta.. No, tästä kuvasta voi kukin päätellä, että käytöstavat ovat jääneet jonnekkin kauas taaksepäin.

Joonatan ei huomannut Amandan sikailuja ja päätti kutsua tyttärensä ulos juhlistamaan syksyn tuloa. Hän leikki Amandan kanssa ja pyöritti tätä, mutta J. Eikös tuollainen pyörittäminen saa aikaan vain huonon olon joka näkyy jo tyttäresi kasvoilla?

- Yäk, iskä, nyt mä oksennan! Se oli sun syy! Mä en enää puhu sulle! Amanda huusi vihaisena  ja juoksi sisälle omaan ja veljensä huoneeseen.

Gina oli päättänyt tienata rahaa. Tavoitteena oli yli sata tuhatta simeleonia, ja sen ansaitseminen vaatisi paljon työtä koko perheeltä, mutta oli mahdollinen. Ginan päiväpalkka on noin 850 simeleonia ja Joonatanin on 225, tulee ehkä kiire jos haluat nähdä remontoidun talon, Gina.

Gina meni pankin sivuille ja avasi perheelle säästötilin. Sitten kun olisi rahaa, voisi mennä ostamaan jokaiselle tässä perheessä uuden asukokonaisuuden. Myös taaperoksi kasvaneelle pikku - Alexille, jonka kasvamisesta minulla ei ikävä kyllä ole kuvia, vaikka luulin niitä ottaneeni.

Amanda oli niin vihainen vanhemmilleen, että hän juoksi ulos raivoamaan. Hänellä ei ole täydellinen nenä, mutta kauniit siilmät ja hyvä suu on. Tuossa se hänen arkiasunsa. Kai teiniys saa simitkin pahalle tuulelle?

Joku ilta tällainen koira tuli pihaan. Sen nimi on Memmä ja se on naaras. Amanda rakastui heti koiraan, mutta vanhemmat kielsivät häntä menemästä tekemään tuttavuutta. Am raivostui vielä lisää ja lukittautui huoneeseensa.

Joonatan meni koiran luo ja leikitti sitä sekä silitteli ja antoi sille herkkupaloja. Eikös Gina ollut juuri puhunut säästämisestä? No, eivät herkkupalat mikään suuri rahareikä olleet.

Toisin kuin tämä! Joonatan oli rakennuttanut sekä lammen että puutarhan ja jotenkin sanoisin että niihin meni HIEMAN rahaa. Joonatan kuitenkin perusteli jutun hyvin; he säästivät paljon rahaa, kun kalastivat ja kasvattivat ruokansa. Koko perhe oli ollut ärsyyntynyt, kun uudet ruuat maksoivat enemmän kuin uusi jääkaappi.

Gina kävi ahkerasti töissä ja tienasi hyvin rahaa. Rahaa kertyi pian n. 10 000 simeleonia. Säästäkää, niin saatte uuden talon!

Am oli koko edellisen yön yrittänyt löytää uutta tähteä tai planeettaa, sillä lehdessä oli lukenut, että se joka löytäisi sellaisen, saisi 500 simeleonin palkkion! Tyttöä ei kuitenkaan onnistanut ja hän raivostui. Hän oli hyvin ailahtelevainen, suuttui helpolla ja leppyi joskus hyvinkin nopeasti. Tähän viittauksena se, että Gina oli luvannut Am'ille oman huoneen tulevasta talosta.

Yöllä saapui pihaan johtajasusi! Se oli varmasti Alexin tai Amandan perässä! Gina kuitenkin innostui, sillä hän salaa mielessään halusi kokea, millaista oli olla ihmissusi. Suden silmät kiiluivat yössä, joten Ginan oli helppo löytää sen luokse.

Hän jutteli sille ja leikki sen kanssa. Mutta silti susi ei purrut häntä, minun kannaltani hyvä. Susi lähti rauhaisasti pois kun kyllästyi Ginaan.

Paikalla oli ollut myös Memmä, jota Gina torui sotkemisesta. Hän päätti ottaa sen lemmikiksi ja meni kertomaan miehelleen, joka oli samaa mieltä idean erinomaisuudesta. Am leppyi kun kuuli koiran tulosta.

Alexkin piti koirasta. Näytti vain vähän siltä että koira oli kuristumassa. Minulla on siis näköjään huonohko kuva Alexista taaperona ja vain tämä yksi, mutta kuitenkin!

Kaikki kasvamiskuvat ovat mystisesti kadonneet! Mihin lie ovat menneet, mutta tässä kuitenkin teiniksi kasvanut Am, jonka nenässäkään ei ole enää vikaa, joten hän on ulkonäön kannalta perijä. Pian Alexkin nimittäin kasvoi lapseksi.

Tässä hänestä kuva, anteeksi, että se on pienempi kuin muut. Hän ei mielestäni ole perijän näköinen, joten kallistun Am'in kannalle. Perijää voi äänestää seuraavaan jaksoon asti.

Am oli iloinen teiniydystään, nyt Into olisi hänen! Hän soitti Intolle ja kutsui tämän illalla kylään. Poika ilmoitti tulevänsä erittäin mielelllään. Am oli innoissaan.

Into tuli ja illan päätteeksi Am rohkaisi itsensä. Hän suuteli Intoa ja sai 8000 tavoitepistettä. Suudelma oli kuitenkin rakastuneiden suudelma, ei tavoitepisteiden keruun. Am on muuten tavoitteeltaan perhe-tavoitteinen ja hän haluaa vielä joskus viettää kultavuosipäivän.

Tähän päättyi osa 3. Kommentia, kumpi perijäksi, Alex vai Amanda?

Risut ja ruusut tervetulleita, aina on varaa parantaa!

XoXo, Kittyyx