Viime jaksossa jäätiin Amandan syntymään.
Kommenttia on tullut aika vähän, yhtä lukuunottamatta tutuilta, ja saisi kyllä tulla enemmän tai en jatka (uhkailen vaan).
Mutta nyt tarinaan...



2196348.jpg

Gina lähti Veronalan keskustaan shoppailemaan Amandan syntymän kunniaksi. Täytyihän pikku tulokkaalle ostaa vaatteita. Niinkuin myös Ginalle ja Joonatanille, Joonatanille varsinkin!

2196356.jpg

Kun Gina palasi kotiin, olivat hänen tyttärensä ja miehensä jo nukkumassa. Aamulla, kun Joonatan löntysti talon ainoalle vaatekaapille tyttärensä huoneeseen, hän näki siellä tämän asun, jonka pukikin heti ylleen.

2196360.jpg

Heti kun hän oli ihaillut asua kymmenisen minuuttia peilistä, hän meni koneelle etsimään töitä. Siellä ei näkynyt mitään Joonatanille sopivaa kunnes : Seikkailu-ura! Joonatanin ( niinkuin Ginankin) elämäntoive oli Seikkailu-uran huippu! Niinpä mies ottikin työpaikan heti vastaan.

2196351.jpg

Hän oli niin jännittynyt tulevasta ensimmäisestä työpäivästä uudessa työpaikassaan, että poltti letut pohjaan. Hän kuitenkin halusi mennä töihin parhaalla mahdollisella mielialalla, joten hän söi mustat letut pahasta mausta välittämättä. Saisihan töissä ruokaa.

2196397.jpg

Kun Joonatan oli töissä, Gina teki Amandalle mahtimatoa. Ensiksi hän opetti tyttöä puhumaan. Puhuminen onnistui ensimmäisellä yrityksellä ja eka sana oli nalle. :) Söpöä!
Gina opetti tyttärensä myös pottailemaan ja kävelemään.

2196365.jpg

Tällä välin Joonatan tuli takaisin kotiin töistä. Jännitys oli ollut turhaa ja pomo oli pitänyt Joonatanin reippaudesta (on  hankalaa olla reipas, kun jännittää) ja niinpä Joonatan sai ylennyksen luolien tutkijaksi!

2196347.jpg

Hän päätti sisustaa Amandalle huoneen. Siitä tuli tällainen. Tuo Hello Kitty tapetti on suloinen!
Sillä välin Gina kaiveli salaperäisenä vaatekaappia. Hän hipsi vessaan ja lukitsi oven.

2196363.jpg

Syy selvisi heti, kun Gina avasi vessan oven! Hän oli päättänyt muuttaa tyyliään äidillisemmäksi - Amandahan oli jo taapero - ja Joonatankin oli tyytyväinen. Kun hän uteli asun  hintaa, hän sai vastaukseksi vain salailevan hymyn.

2196404.jpg

Illalla pari päätti virallistaa suhteensa. Häätoimitus oli vain pieni tapahtuma, heidän kahden välinen. Vieraita ei ollut lainkaan, mikä teki heidän yhteisestä hetkestään vielä romanttisemman. Ei edes pappia, sillä kumpikaan heistä ei kuulu kirkkoon.

2196405.jpg

Muuten hyvä, mutta kuka jättää haisevan, yksinäisen ja nälästä pian itkevän lapsen yksin vain viettääkseen  kahdenkeskistä "laatuaikaa"!! Huolehtisivat lapsestaan, kun sellainen on.

2196410.jpg

Seuraavana päivänä Gina tuli töistä itkien yhtä aikaa surusta sekä raivosta. Hän oli menettänyt työpaikkansa, kuten kuvasta näkyy. Tämä on varmaan kosto siitä, kun lasta ei huomioitu.
-Gina, ryhdistäydy! Se oli vain surkea työpaikka surkealla päiväpalkalla!! Etsi uusi!

2196411.jpg

Tuskin tuota olin ehtinyt sanoa, kun tapahtui kaksi merkittävää asiaa : Gina tuli raskaaksi hääyön seurauksena ja....

2196413.jpg

.. Amanda kasvoi lapseksi! Hänestä tuli nätti tyttö, mutta nuo hiukset eivät sopineet hänelle, joten peilille mars!

2196415.jpg

Tällainen kaunotar hänestä tuli! Meikki on aika vahvan näköinen, mutta ei sitä niin hirveästi todellisuudessa ole. Hänellä oli kuitenkin niin karsea arkiasu, että hänet oli kuvattava juhla-asu yllään.

2196420.jpg

Ama oli reipas tyttö, heti opiskelemassa uutta! Yksi asia kuitenkin, Amanda, tuo tuoli ei näytä sopivan lasten istuttavaksi, ei todellakaan, jalat vain menevät poikki! :)

2196424.jpg

Myös Gina näytti haluavan katkoa luitaan! Hän puhui puhelimessa kirjahyllyn sisällä ...-.-
No, kukin tavallaan! Älkää minua syyttäkö, kun joudutte pyörätuoliin katkenneitten jalkojen takia.

2196433.jpg

Heti selvisikin, kenelle hän soitti. Hän kutsui kylään tämän teinipojan, joka olisi luultavasti Amandan tai jonkun muun suvussa olevan tytön puoliso.  Pojan nimi on Into Kokkila.

2196439.jpg

Amanda riensi heti Intoa vastaan täysin pää pyörällä ihastuksesta.  Intokin vaikutti pitävän Amasta, joten tässäkö tuleva pari? No, Amanda ei ole välttämättä perijä.

2196430.jpg

Tällä välin raskaana oleva Gina etsiskeli työpaikkoja. Bingo! Hän sai paikan politiikkauralta Lobbaajana, huimalla 500 simeleonin paikkeilla olevalla palkalla! Hyvähyvähyvä.... :)

2196440.jpg

No, Ginan ei kauaa tarvinut odottaa päästäkseen töihin! Hänen synnytyksensä käynnistyi ja oli aivan yhtä kivulias ja tuskainen kuin Amandankin kanssa. Taas se oli kivun arvoista, sillä pian hänen käsillään lepäsi tämä...

2196441.jpg

... tämä poika! Pojan nimeksi tuli Alex ja hän oli myöskin perinyt  isänsä hiustenvärin. Gina hyppi onnesta ja hymyili onnellisena. Ama oli kuitenkin hieman katkera, sillä veli veisi vanhempien huomion lähes kokonaan..

Tähän päättyi osa 2! Seuraavassa osassa on luvassa kasvua sitten reilummin ka luultavasti ehkä kolmas lapsi? Sekä myös ylennyksiä!
Kommenttia, kiitos? Se auttaa parantamaan tarinaa. <3
XoXo, Kittyyx