Noniin (taas!). Viime jaksosta on n. viikko kulunut. Kuka tätä edes lukee? Jos luet, niin kommenttia kiitos!

 

Mikäs tämä kuva on heti alkuun? No.

Joonatan tylsistyi, kun ylennystä ei näkynyt vaikka kaikki edellytykset oli täytetty. Hän soitti töihinsä ja päätti erota töistänsä.

Hän meni heti koneelle ja etsimään uutta työtä. Olihan sellainen löydettävä eroamisen jälkeen. Rahaa oli saatava pian, sillä eihän Ginan (eikä Joonataninkaan) vanhenemiseen ollut enää kauaa aikaa. Kuitenkaan Joonatan ei ollut huolissaan, toisin kuin vaimonsa.


Rikas imago puuttui. Joonatan kutsui yksityiskoulun rehtorin kylään, jotta sellaisen voisi ansaita. Tai ainakin palasen sellaista. No, kyllähän rehtori piti karismaattisen ja kauniin Amandan taloesittelystä sekä Joonatanin monniateriasta. Siitä seurasi tietysti pääsy yksityiskouluun!

Alexia ei tuollainen hienostelu kiinnostanut, joten hän meni ulos etsimään tähtiä. Luulisin, että niin helposti suuttuvaa Amandaa raivostutti, kun herra löysi lyhyen ajan kuluessa tähden! Yritystä Amanda, kyllä sinäkin sellaisen joskus löydät.

Aamulla Lobbaajaksi pestautunut Joonatan oli lähtenyt töihin epäilyjä täynnä, mutta:

heti, kun hän tuli kotiin, hän hyppi riemusta ja kertoi saaneensa ylennyksen. Tämähän tiesi taas rahaa, hyvä minulle.

Yllätys! Myös Gina oli saanut ylennyksen ja halusi näyttää hieman edustavammalta ja poliittisesti pätevältä. Hän onnistui mielestäni hyvin, ja ylennyksiä sitten myös, jookos?

Siinä paha missä mainitaan. Näin kamala tapahtuma tapahtui illalla. Amanda makaa maassa, ilmeisesti läksyistä sydänkohtauksen saaneena... Surullista. Eikä Alexin lisäksi muita lapsia ole...

Mitä??! Eikö nyt olekaan aprillipäivä? No harmi. :)

Am nimittäin opetti Memmää leikkimään kuollutta, aika vakavan näköistä touhua, sanoisin. Tämä jakso on alkanut erittäin positiivisesti!

Niin, alkanut. Gina esitti päällepäin pirteää, mutta kun lapset(tai siis teini ja lapsi) ja aviomies lähtivät huoneesta, Gina vaipui epätoivoon. Pian hänestä tulisi vanhus. Vanha, ryppyinen, nainen, jonka ulkonäöstä ei kukaan ollut kiinnostunut. Hän oli huolestunut myös lapsistaan. Mitä jos hän kuolisi nuorena? Sitä ei kestänyt edes ajatella.

Kun huolehtii, niin ei varmasti myöskään huomaa olla menemättä ulos ukkosella ja väistämään salamoita, jotka ovat hengenvaarallisia. Gina ei tajunnut tätä, ja halusi murehtia ulkona rauhassa. Paha hänelle. Onneksi tästäkin selvittiin säikähdyksellä.

Mikäs tuo noin hieno auto on? No tietysti Memmän työauto (tai siis entinen, sillä nykyään koira haetaan limusiinilla :)) Memmästä oli tullut tähti ja se tienasikin yli 700 simeleonia päivässä!

Ginan murehtiessa Am'illa taas meni näin hyvin. Hän päätti kysyä Intolta seurustelua, ja poika suostui. Elämä hymyili Amandalle ja Intolle. He ovat myöskin Delacroixien ensimmäinen teinipari! Luultavaa on, että perijä selviää pian.

Onnellisen Amandan elämässä oli kaksi rakasta asiaa yli muiden: puutarhanhoito ja Into. Am oli kiintynyt molempiin. Hän tienasi nopeasti puutarhanhoidon kultaisen ansiomerkin! Tämä tietäisi hänelle yhä enemmän pisteitä perijätaistelussa.

Tämä kuva on viimeinen Alexin lapsuuskuva! Hän oli erittäin innoissaan teiniksi kasvamisesta ja muusta joka lisäisi vapauksia. Kauaa ei enää kestäisi hänen lapsuutensa...

Itse asiassa nyt se loppui! Alexista tuli suht komea nuorukainen ja hän sai hieman pisteitä perijätaistelussa. Mutta Am on silti parermman näköinen (joo, en oikeasti ole näin ulkonäkökeskeinen).

Gina sai pian luovuuspisteet täyteen. Hän maalasi upeita maalauksia, jotka saivat perheen rahavarat karttumaan. Maalaaminen sai ajatukset pois vanhenemisesta. Gina vietti tunteja maalaten ja haaveillen ehtivänsä näkemään tulevan talon.

Gina oli kuitenkin iloinen, kun Joonatan oli yhä useammin ruvennut liittymään hänen seuraansa maalaamaan. Pari maalasi yhdessä. Heillä on myös kirjasarja nimeltä "Avaruusseikkailut", joka on edennyt kolmanteen osaan. Se on ollut hittimenestys!

Tällaisen taidonnäytteen Gina maalasi aviomiehestään. Se laitettiin seinälle ja kehystettiin hienoin kehyksin. Takana näkyy myös hieno puutarha.

Tämä taas on Ginan viimeinen aikuisuuskuva. Surullista, sillä nyt se hetki on koittanut. Gina vanhenee tämän päivän kuluessa ja kuka tietää ehtiikö hän edes ikinä nähdä perijän lasta? Toivottavasti, ärsyttävää jos joudun jättämään toisen tulevan vanhemman pois töistä.

 

Lohduttavaa Ginalle, että hän säilyi kuitenkin erittäin nuorekkaan näköisenä mummona! Meikki väheni reilusti. Hän aikoo kuitenkin lopettaa työt vasta kun on niin vanha, ettei oikeasti jaksa. Toivotaan että hän tienaa rahaa vielä kauan.

Huomaamattani oli saapunut myös Ginan kasvamisen aika! Hän oli odottanut tätä. Toivottavasti teiniangsti loppuu tämän myötä- sitä olen saanut kestää jo kauan. No, kohta on "perijäpisteiden" laskun aika.

Tässä ainoa kuva Am'in aikuisuudesta, parempi sitten ensi jaksossa. No, pisteitä...

Jännää?

No tässä ne tulevat:

Kauneus (Tämän saa se, joka on kauniimpi/komeampi) = 2 Amandalle!

Työ(1 piste jos on työ) = 1 Alexille

Ansiomerkit(Kulta=3, Hopea=2 ja Pronssi=1)= 3 Amandalle ja 2 Alexille

Puoliso(2 pistettä, jos on puoliso)= 2 Amandalle!

Taitopisteet( 1/piste, 15/täydet taidossa)= Amandalle 37 ja Alexille 38

Ja tulokset ovat siis: Amanda - 44    Alex - 41

Tämä oli kuin siunaus Am'in ja Inton suhteelle. Pari meni heti kihloihin! He varmaankin juhlivat kihloja jotenkin? Mitä! Älkää katsoko minua noin!! (XD)

Tässä vielä kuva Am'in ja Inton yhteenmuuttamisesta. He ovat söpö pari ja Into toi 12 000 simeleonia perheen varoihin, joita on jo noin 80 000. Ensi jakson jälkeen on luultavasti taloekstran vuoro, sitä odotellessa paipai!

XoXo,

Kittyyx

/Kommenttia??